top of page
IMG_1247_edited_edited.jpg

Läs om vår historia nedan!

Hur började vi?

År 2019 startade Rasmus Lindblad verksamheten med ett ekipage och var själv chaufför. Det utvecklades på våren därpå, 2020, med ett ekipage till och den första anställningen var ett faktum. I samma veva som detta så ändrades bolagsformen till aktiebolag och Lindblads Fjärrtransporter i Ljungby AB blev nu till.

2021 Växlade vi upp och hade redan vid årsskiftet 4st ekipage igång. 

Knappt 2år efter starten 2019 blev vi utnämnda till Årets Unga företagare Ljungby 2021, en utmärkelse vi är extra stolta över och som är en ”klapp på axeln” att vi faktiskt är riktigt duktiga på det vi gör. 

2022 började vi även med kyl och livsmedelstransporter och valde, trots rådande pandemitider, att även nu lägga i en växel och investera i fler fordon.

I skrivande stund ett tjugotal ekipage, drygt 40 heltids anställda och ett femtontal inhyrda killar och tjejer på våra stationeringsorter i Helsingborg, Ljungby, Jönköping, Norrköping och Stockholm.  

Som ni kan se är vi ett företag som är på framfart och har nya delmål hela tiden för att kunna växa på ett klokt och målinriktat sätt. Vårt stora mål, som vi mer eller mindre redan uppnått, är att vi alltid ska kunna ha en lösning på de transporter kunden efterfrågar. 

Skärmavbild 2022-05-19 kl. 22.47.06.png

Årets unga företagare

”Årets unga företagare är en otroligt ambitiös, driven och målmedveten entreprenör. Serviceinriktad och en problemlösare ut i fingerspetsarna. Han har hjärtat på rätt ställer och driver företaget framåt med ödmjukhet och med fokus på sin personal och sina kunder. Han har på kort tid byggt upp, utvecklat och expanderat företaget. Att våga gasa och utveckla företag mitt i en pandemi kräver mod. Han är väl värd utmärkelsen Årets unga företagare i Ljungby.”

Lindblads fjärrtransporter fraktar det mesta. Allt som du kan ställa på en pall. Det har varit allt ifrån dricka, byggmaterial och isolering till höbalar och glas. Parti- och styckegods helt enkelt, åt både fraktbolag och speditörer.

  • Facebook
  • Instagram

Ringvägen 2

341 32 Ljungby

Kronobergs län

Ställ din fråga här!

Tack för att du kontaktar oss!

Skärmavbild 2022-06-16 kl. 16.35.53.png
Jenny claesson.jpg
Vlado Cosic.JPG

Rasmus Lindblad

VD & Trafikledning

Jenny Claesson

Ekonomi

Vlado Cosic

Trafikledning

received_563430721911973.jpeg
Sally och Ebba.jpg
IMG_20240529_133643.jpg

Trafikledning

Johan Eklund

Sally & Ebba

Sällskap & Vakttjänst

Ekonomi & Administration

Sofia Davidsson

IMG_6883.jpg

Mårten Andersson

Fordonsansvar & Administration

Här finns vi!-2_edited.png
bottom of page